Välkommen till Skrivplaneten!

Kreativ kompetensutveckling för dig som vill använda skrivande och kommunikation till mer än bara informationsöverföring.

Vad är Skrivplaneten och vad kan jag använda den till?

🌎✏️En plats som vänder sig till egenföretagare, kommunikatörer och alla former av skribenter som vill jobba aktivt och långsiktigt med att utveckla sina texter – och sig själva.

🌎✏️ En digital oas med innehåll skapat för dig som vill utveckla och utforska din kommunikation och bli mer kreativ i ditt skrivna uttryck.

🌎✏️En skön mix av konkreta skrivtips och råd, coachande artiklar, skrivövningar och filosofier som boostar och utmanar dig i att tänka nytt kring kommunikation i olika kanaler.

🌎✏️Ett fokus på kreativitet via skrivande – guidning i att hitta din personlig storytelling, respektera din kreativa process och vässa ditt idéarbete – och få det att fortplanta sig.

🌎✏️En engagerande och energifylld plats där det är högt i tak, nyfikenheten råder och vibbar känns. Regler lyser med sin frånvaro – och utforskandet med sin närvaro.

🌎✏️Du blir medlem på årsbasis. Som medlem är du med och påverkar innehållet via kommentarsfälten – i dialog med andra medlemmar och mig.

🌎✏️Ett icke-linjärt onlineutbildningsupplägg, kvalitativ och annorlunda kompetensutveckling – som kräver ditt ansvar och engagemang.

För att du ska veta om det här är något för dig – besök gärna det här öppna utvecklingsspåret med ett urval av artiklar, övningar och filosofier!

Här kan du läsa mer om hur du kan använda tjänsten! 

Hoppas vi ses i forumtrådarna på Planeten framöver!  

Häls!

Frida Spikdotter Nilsson

OBS: Registrering är tillfälligt avstängd pga ombyggnad.

[pmpro_advanced_levels layout="div" layout="2col" back_link="0" discount_code="1" ]