Så använder du Skrivplaneten.se

Du har kommit till en dynamisk onlineutbildningsportal och nätverksplats för dig som har skrivande och kommunikation som en del av din vardag – egenföretagare, skribenter, kommunikatörer eller bokdrömmare.

Du vill ha kontinuerlig påfyllning av tips, råd, skrivinspiration och ideér kring hur du kan förbättra dina texter.

Skrivplaneten.se är särskilt rik för dig som driver mindre företag där skrivandet är en livsviktig del för att nå ut med din kompetens och ditt varumärket i olika kanaler. Du vill vässa – och underhålla – din kommunikation på ett lustfyllt och budgetsnällt sätt? Då har du landat på en bra plats.

Så här använder du Skrivplaneten.se:

  • Använd innehållet som en artikelbank vid behov – eller som ett kontinuerlig stöd i din löpande skrivutveckling. Du kan välja att söka dig fram till relevant innehåll på sajten – eller följa utvecklingsspår baserade på teman.
  • Artiklarna lyfter skrivtekniska råd och tips, men har också en coachande och reflekterande dimension.
  • Skrivövningarna hjälper dig att förflytta ditt skrivande framåt – de är utmanande, lustfyllda och får dig att hitta nya aspekter av den kreativa processen.
  • Nyhetsbrevet kommer en gång i månaden och sätter ljuset på ditt skrivande. I brevet får du övningar och texter att jobba med.
  • På portalen är gemenskap, nätverkande och öppenhet centralt. Du pratar med övriga medlemmar i forumet, delar erfarenheter och ställer frågor till andra och på så sätt hitta nya kontakter.
  • Du påverkar innehållet genom att vara aktiv och ställa frågor – jag producerar regelbundet nytt innehåll baserat på de frågor jag märker är aktuella i medlemmarnas diskussioner för att fler ska få svar. En sorts digital skrivcoaching med en personlig dimension. 
  • Du har möjlighet till enklare digital skrivcoaching på distans genom kontakt med mig. (För mer djupgående coachning bokas tider separat – kan ske digitalt eller fysiskt.)
  • Du får löpande information kring vilka fysiska träffar och workshops som hålls. Där är du välkommen att vara med och nätverka och ventilera skrivande med andra kreativa människor (Avgift för workshops och träffar ligger dock utanför medlemskapet).

Har du frågor och funderingar? Tveka inte – maila istället: info@skrivplaneten.se

Det här är vi som driver Skrivplaneten.se

Kvartalsmedlemskap

Kvartalsmedlem

Årsmedlemskap

Årsmedlemskap