Workshop – Berätta er story: kreativ kommunikation för småföretag

Du jobbar på ett mindre företag där både du och dina kollegor fungerar som kommunikatörer. Ni vill hitta och kommunicera era stories, synas i sociala kanaler och berätta er historia på ett personligt och kreativt sätt – kanske sätta en plan framåt? Ni är nyfikna, öppna och vill hitta ett eget språk, utveckla ert skrivande och söka inspiration för att kommunicera roligare och med hjärta.

Syftet är att tänka långsiktig kommunikation som skickar good vibes och väcker intresse. Vilket i sin tur skapar möten, attraktion och kontakt med kunder och samarbetspartners som lirar med ert sätt att jobba.

Ett annat centralt syfte… är att ha kul och få sköna insikter som sätter fart på tankarna. En team-kick för er kommunikation.

”Vi hade höga förväntningar, men du överträffade dem.”

Johan Rinman, Add Insight AB – workshopdeltagare februari 2020

Vad gör vi?:

Workshopens innehåll är individuellt utformad efter gruppens behov – men är framåtsyftande och praktisk i sin urformning.

  • Gör kreativa skrivövningar för att vidga språk, känna på olika skrivmetoder och utforska tonalitet.
  • Modererad diskussion för att analysera ert nuläge, hitta kreativa kommunikationsvägar och drömma stort.
  • Kartlägga målgrupp, syfte, kanaler och behov framåt.
  • Genomgång av kreativa knep för att hitta inspiration, skriva vassare texter och få fram roligare storytelling som är grundad i er företagsidé.

Fungerar utmärkt som en gemensam aktivitet där alla är delaktiga i att sätta tonen för ert varumärke. En inspirerande påfyllning i kreativ kommunikation för ert företag – med utgångspunkt i skrivande och text.

Tid, rum, pris och praktikaliteter?

  • Jag kommer till ert kontor. Allt jag behöver är tillgång till en whiteboard samt kaffe…
  • Heldagsworkshop innebär cirka kl. 9.00 – 16.00.
  • Övningarna utförs med penna och papper samt egen dator.

    Pris: 4.500 kr (ex moms)/deltagare (men minst 18.000 ex moms/heldag)

Jobba med din kreativitet!

12-veckorsprogram i kreativitet

– med skrivande som metod –

Du jobbar med olika aspekter av din kreativitet under tolv veckor – med skrivandet som metod. Varje vecka får du en kortare text samt tre övningar att utföra som lyfter olika vinklar och för dig framåt i arbetet med dig själv som kreativ person.

1 200 kr

Storyplanen

– kreativ kommunikationsplan –

Storyplanen är ett enkelt frågebaserat flöde som stöttar dig som egenföretagare i processen att skapa en kommunikationsplan – baserad på din personliga storytelling.

250 kr

[pmpro_advanced_levels layout="div" layout="2col" back_link="0" discount_code="1" ]